Nyt køkken

At hjælpe dig med at få et perfekt nyt køkken er vores fornemste opgave som tømrer- og snedkerfirma. Når du for første gang står og skræller gulerødder eller laver lasagne i dit nye køkken, skal dit køkken leve op til dine visioner. Vi er ikke tilfreds med håndværkeropgaven, før dine drømme om nyt køkken er ført ud i livet.

Vi bygger solide køkkener
Over 30 års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde giver os den professionelle ballast til at forstå dine køkkendrømme og omsætte dem til solid og holdbar virkelighed. Vi arbejder i København og hele Nordsjælland. Ring til os allerede i dag og få en snak om dine planer om nyt køkken.

Få nyt køkken med Arnth Jensen Byg ApS i Nordsjælland og København

Læs om håndværkerfradrag her.

Når du bruger os til planlægning, indkøb og montering af dit nye køkken, får du en lang række af fordele. Fx rabat på materialer. Vi kan skræddersy den løsning, du ønsker. Og med vores rådgivning behøver du ikke vide alt om de tekniske detaljer. Vi kommer med al den håndværker-faglighed, du har brug for. Det er din garanti for, at dit nye køkken kommer til at fungere optimalt, og at der er styr på alle detaljer i processen.

Kontakt os og få en pris på nyt køkken. Vi kommer hellere end gerne ud og kigger på dit hus eller lejlighed og tager mål og rådgiver om de bedste køkkener i 2018.