Mindre varmeregning med nyt tag

John Heinonen er overbevist om, at han har fået Rolls Royce-modellen inden for tage. En kraftig reduktion i varmeregningen er en af de store årsager til hans overbevisning.

”Vi skruer ikke nær så meget op for varmen, som før vi fik nyt tag. Og det beviser for mig, at det nye tag er perfekt konstrueret og nærmest en Rolls Royce-model. Arnth Jensen Byg ApS har tænkt over, hvordan vores hus som helhed kan blive bedre. Vores indeklima er meget bedre nu”, fortæller John Heinonen.

Det gamle tag på John Heinonens 110 kvm store hus var det oprindelige tag fra 1957, og nu har familien fået et nyt tag, der kan holde i mindst 50 år.
Nu knejser et sort tegltag med matte og såkaldte engoberede teglsten over huset i Skovlunde. Engoberede tagsten er lavet af en finkornet ler blandet med rene, mineralske farver. Tagstenene er smudsafvisende og beholder deres smukke farve.

Sikrer mod vand i huset
Parcelhuset har fået nye tagrender og undertag, der sikrer ekstra mod at få vand ind i huset. Omkring alle vindbrætter er der 150 mm granulat, der lukker alle kuldebroer rundt om spærene. Sammen med god hulrumsisolering har det lagt en dejlig dæmper på familiens varmebudget.

 

John Heinonen mener, at den kompetente rådgivning fra Arnth Jensen Byg er en vigtig grund til det gode resultat.
”Arnth Jensen Byg ApS er passionerede over for deres fag. De tog sig tid til en grundig forhandling over e-mail om opgaven, inden vi accepterede tilbuddet. Det gjorde, at vi havde fuld tillid til dem. Vi indhentede 2-3 tilbud, men Arnth Jensen Byg ApS var klart vores foretrukne valg af håndværker. Vi have fire kriterier: Vægt, materialevalg, pris og leveringstid. Tømrerfirmaet levede op til alle kriterierne”, siger John Heinonen.

Supergodt samarbejde
Han fortæller, at Arnth Jensen Byg ApS var fantastiske til at kommunikere løbende og holde familien informerede om det nye tag.
Vi havde et supergodt samarbejde, og jeg kan sagtens anbefale min håndværker til andre, der har brug for nyt tag eller andre håndværker-opgaver”, siger han.