Nyt køkken med højere gulv

Køkken-panik forvandlet til køkken-begejstring

Ved at hæve gulvet 7 cm gjorde Arnth Jensen Byg ApS let og smertefrit et ubrugeligt køkken til et ønskekøkken.

Nyt køkken: Mette Holm var i panik over de alt for høje køkkenborde.

Mette Holm troede aldrig, hun skulle komme til at bruge køkkenet i sin nye ejerlejlighed på Frederiksberg. Hun opdagede hurtigt, at hun ikke var høj nok til de ekstra-høje køkkenborde. Panikken bredte sig med det samme. Hun troede nemlig, at det var nødvendigt at rive hele køkkenet ned og bygge det op igen.

”Jeg stod faktisk og lavede frikadeller med albuerne oppe om ørerne. Og jeg så ingen anden løsning end at lave køkkenet helt om. Arnth Jensen Byg ApS fik heldigvis beroliget mig”, fortæller Mette Holm.

Simpel løsning på køkken-besværet
Tømrer Bo Arnth Jensen øjnede en simpel løsning på Mette Holms køkken-besvær. Han foreslog at hæve gulvet 7 cm og efter faglig rådgivning faldt Mette Holm for tanken om de ekstra centimeter ovenpå gulvbrædderne i stedet for nyt køkken.

”Med en fin linoleum ovenpå og metal-afslutning mod det lavere gulv i stuen ser det rigtig flot ud, og niveauforskellen giver liv til hele lejlighedens udseende”, siger Mette Holm.

Nyt køkken er lavet med højere gulv

 

Nyt køkken med højere gulv løste problemerne for Mette HolmLøste udfordringen med opvaskemaskinen
Ved at vælge det hævede gulv blev opvaskemaskinen på en måde til køkkenets ”problembarn”. Den skulle stadig kunne tages ud uden at brække gulvet op. Arnth Jensen Byg ApS løste udfordringen ved at lægge løse plader foran opvaskemaskinen. Plader, der er lige til at tage op. På den måde kan Mette Holm nemt bytte maskinen ud med en nyere model.

”Arnth Jensen Byg ApS tænker med hele vejen. De danner sig lynhurtigt et overblik over tømrerprojektets omfang. Og de behandler opgaven, som om det var deres eget køkken. Jeg har tidligere prøvet at have håndværker og bagefter finde 37 fejl og sorte fingre langt fra arbejdsstedet. Men Arnth Jensen Byg ApS har lagt nyt gulv uden ubehagelige overraskelser, og de var søde, sympatiske og yderst professionelle”, siger Mette Holm. Med sit nye, hævede gulv kan hun arbejde i sit køkken uden at få ondt i ryggen, og hun giver tømrerfirmaet Arnth Jensen Byg ApS sine varmeste anbefalinger.

Ajbyg skaber nyt køkken

Husk, at du kan få håndværkerfradrag til boligforbedring.