Nyt tag: Sportsvognsmodel til fornuftig pris

Carsten er glad, når bilen ruller ind i indkørslen. Det nye tag ser godt ud, og pris og kvalitet harmonerer på bedste vis.

”Vi havde indhentet fem tilbud, hvor prisen varierede med 600.000 kr. fra det dyreste til det billigste. Derfor fik vi Arnth Jensen Byg ApS til at kigge på hele opgaven. Vi fik anbefalet vores tømrer af bekendte, og det er vi glade for i dag”, siger Carsten.

Det 145 kvm store hus i Herlev var købt med en K3, som det hedder i tilstandsrapporten Dvs. en kritisk skade. I dette tilfælde i taget. En udtjent bølge-eternit er nu skiftet ud med en halvblank, sort, såkaldt engoberet tegl. Villaen fra 30’erne har fået ekstraisolering med divoroll undertag, der kan ligge direkte på isoleringen. Spærene er forhøjet med 100 mm, så der er plads til mere isolering, og der er sat nye ovenlysvinduer i taget.

En aftale er en aftale
Og da Carsten og hans kone havde valgt nyt tag, fik de et fast tilbud fra Arnth Jensen Byg ApS.

”Det var rigtig godt at samarbejde med tømrerfirmaet om nyt tag. De deler min leveregel om, at en aftale er en aftale. Når der er fast pris på opgaven, kommer der ingen overraskelser hen ad vejen. Hele vejen igennem blev vi informeret rigtig godt om arbejdet med vores nye tag. Arnth Jensen Byg ApS er gode til at give os et valg mellem en billig løsning, en dyr løsning og en hurtig løsning. Stillet op på den måde bliver beslutningerne om nyt tag lettere for os som kunde”, fortæller Carsten.

Bo Arnth Jensen kunne levere fuld tryghed i forhold til økonomien i opgaven med at bygge nyt tag, og det var Carsten glad for.
”Og så er det vigtigt at kunne stole på håndværkerne i det daglige. Arnth Jensen Byg ApS fik simpelthen bare nøglerne til huset, når vi ikke var hjemme”, siger han.

Skal du også have nyt tag? Læs om håndværkerfradrag her.